Wafer Monoblok Küresel Vanalar

Wafer Monoblok Küresel Vanalar, tek parça gövde yapısına sahip ve sadece flanşlarla bağlanabilen bir tür küresel vanadır. Bu vanalar, yüksek basınç ve yüksek sıcaklık uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Wafer monoblok küresel vanalar, genellikle ANSI ve DIN standartlarına uygun olarak tasarlanmaktadır. ANSI standardına göre, bu tip vanalar genellikle Class 150 ve Class 300 basınç sınıflarına kadar tasarlanabilir. DIN standardına göre ise, PN10, PN16 ve PN25 basınç sınıflarına uygun olarak üretilirler. Ancak, vananın basınç kapasitesi, diğer faktörlerin yanı sıra vananın çapına, malzemesine, uygulama koşullarına ve conta malzemesine bağlı olarak değişebilir.

Wafer Monoblok Küresel Vanaların conta malzemeleri arasında PTFE, R-PTFE ve Peek bulunur.

Bu vanaların çapları genellikle DN15(1/2”) ile DN300(12”) arasında değişir.

Gövde malzemeleri olarak paslanmaz çelik, dökme demir, karbon çelik olup Küreler de genellikle paslanmaz çelikten yapılmaktadır.

Wafer Monoblok Küresel Vanaların uygulama alanları, petrol ve gaz, kimya, su arıtma, atık su yönetimi, ilaç, gıda ve içecek endüstrileri gibi birçok alanda bulunabilir.

Bu vanaların kumanda şekilleri arasında manuel, pnömatik, elektrik ve hidrolik aktuatörlü modeller bulunur. Bu sayede çeşitli uygulamalara uygun olarak seçim yapılabilir.

Ürün Sipariş Formu

    Whatsapp
    SGM Business
    SGM Business
    Merhaba ?
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?